• Smoothiemam

WUBBANUB! Mikä tutti se tämä on?

Updated: Apr 27, 2019

Smoothie Mama sai testiin Raskauskeijulta Wubbanubin lammas sekä pöllö kuosiset Wubbanub tutit ja tässäpä enemmän tästä tuotteesta.

Raskauskeijun Wubbanub tutti on erinomainen, all-in-one tyylinen tutti.

Wubbanub tutti rauhoittaa ja se toimii samalla leluna vauvalle. Tutti on yhtenäinen sekä tyylikäs ja tuttia saa eri eläinkuoseissa. Tutti on lateksi ja BPA vapaa ja kyseistä tuttimallia käytetään USA: n synnytyssairaaloissa. Wubbanub tutti soveltuu vastasyntyneestä kuuden kuukauden ikäiselle vauvalle. (kunnes hampaat alkavat tulla)


MIKSI KIINNOSTUIN HETI TUTISTA?


Juuri tämä, että tutti toimii leluna ja se myös rauhoittaa vauvaa. Tutti on kooltaan suurempi, kuin normaalit tutit, joten se ei katoa helposti tai unohdu kiireessä kotiin.

Wubbanub tutti on super pehmeä, kevyt ja tämä on helppo puhdistaa käsipesulla tarvittaessa.

12- vuotta sitten, kun sain esikoisen, niin  tutteja oli juuri nuo perusmallit ja tyttäreni ei tuolloin huolinut perustuttia suuhunsa, joten rauhoitteluna toimi tällöin kantoliina ja unilelu, jota sai hypistellä. Nyt todellakin aion joulukuussa, kun saan perheenlisäystä taas ehdottomasti ottaa jo synnytyssairaalaan Wubbanub tutin mukaan. Tässä yhdistyvät juuri monipuolisesti tutti ja unilelu joka rauhoittaa ja sitä on ihana hypistellä.


Ja sitten suoraan kokemuksiin! Minkälaisen vastaanoton tutti sai tulevan poikani / tyttöni serkulta, joka on syntynyt myös tänä vuonna? Tässäpä hehkutusta Raskauskeijun Wubbanubista, sillä itsehän en malta odottaa tutin testausta joulukuuhun saakka. 

Kuvassa alla pikku herra Adam ja Wubbanub tutti ja lahjomattoman vauvan "mietteet" Wubbanub lammas tutista. Ensikosketus tuttiin tehtiin siis 12.10.2018.


MISTÄ WUBBANUB TUTTEJA SAA?


www.raskauskeiju.fi sivustolta ja tästä linkistä klikkaamalla pääset suoraan ostoksille: https://www.raskauskeiju.fi/tutit_ja_purulelut?p=5


Skrollaa sivua reilusti alaspäin, niin pääset Wubbanub tutteihin käsiksi.

Tuotteita on laajasti eri eläinkuoseissa!Raskauskeiju toimittaa nopeasti tuotteet kotiin 1-2 päivän sisällä. Wubbanub tuttien lisäksi löydät kattavasti sivuilta myös muun muassa tarvikkeita sekä vaatteita odotusaikaan liittyen tai vastasyntyneelle vaatteita sekä muita tarvikkeita.  Suosittelen lämpimästi!


Tuttiterveisin,

SMOOTHIE MAMA

  • Facebook - White Circle
  • Instagram - White Circle
UNELMIA TOTEUTAMASSA
11-4-19-1850.jpg
11-4-19-1850.jpg
IMG_3337.PNG

© 2018 Unelmiesi elämä - Hyvinvoinnin blogi