• Smoothiemam

Time is money sanoi Benjamin Franklin!

Lause - aika on rahaa kuuluu amerikkalaiselle kirjailijalle, tiedemiehelle ja diplomaatille Benjamin Franklinille, joka käytti lausetta vuonna 1748 esseessään Advice to a Young Tradesman. No, tarkoittaako tämä, että nyt meidän kuuluu juosta non stoppina 24/7 tekemässä rahaa? Ei tietenkään! 


Nyt purkitetaan toverit aikaa rahapossuun!

Itse ajattelen, että sinä voit työskennellä kovasti ja tuottoisasta myös pienemmällä tuntimäärällä. Miksi itse havahduin tähän? Kokemuksen kautta sillä painoin useamman vuoden töitä juuri non stoppina vielä raskaanakin ollessakin. Rehellisesti sanottuna viimeisen yli 2v aikana vietin lomapäiviä niinkin paljon, että ne pystyi laskemaan yhden käden sormilla. Jopa juhannuksena kekkaloin töissä liiketilan seiniä ja lattiaa olin laittamassa.


Miten nykyään siis miellän lauseen aika on rahaa? Juurikin näin, että vapaa-aikaa enemmän ja töitä tehokkaasti tuntimäärällisesti paljon paljon vähemmän ja the main thing, keskityn sellaiseen työhön mikä ainoastaan kiinnostaa sekä palkitsee minua henkisesti. Kaikelle tarjottavalle ei kuulu sanoa yes yes mä teen! Kummasti muuten aivot raksuttaa toisella tapaa ja työteho nousee, kun ei alvariinsa kehitä tuhatta projektia eteensä. 


Nyt haaste sinulle! Mitä itse ajattelet lauseesta aika on rahaa? Kirjoita rohkeasti paperille ylös ajatuksia ja mieti millä tavalla sinä pystyt vaikuttamaan elämääsi niin, että saat itsellesi enemmän aikaa ja pystyt nauttimaan juuri niistä asioista mitkä tekevät sinut onnelliseksi. Listaa kolme tai neljä  tärkeintä asiaa ja skippaa kaikki muu turha ympäriltä pois ja tsadaa sinulla on aikaa! Ja rahaakin tulee aina tavalla tai toisella, kun focus on pariin asiaan eikä triljoonaan. Nyt kevään korvilla, jos milloin on aikaa suunnata elämään toisenlaisella attitudella.


Aurinkoa ja hymyä jokaiselle!- Smoothiemama

  • Facebook - White Circle
  • Instagram - White Circle
UNELMIA TOTEUTAMASSA
11-4-19-1850.jpg
11-4-19-1850.jpg
IMG_3337.PNG

© 2018 Unelmiesi elämä - Hyvinvoinnin blogi