• Smoothiemam

Täydelliset kulmat- kuinka sellaiset saa?

Updated: Apr 27, 2019


Ajattelin tällä erää kirjoittaa kulmien laitosta, koska päädyin testaamaan tyttäreni meikkiarsenaalia ja sieltähän löytyi todella hyvä tuote nimittäin Anastasia Beverly Hills merkiltä kulmaväri. Tämä on vedenkestävä kulmaväri, jolla saa tarkasti muotoiltua kulmakarvat. Anastasia Beverly Hills on alunperin kulmakarvatuotteisiin erikoistunut amerikkalainen kosmetiikkabrändi. Nykyisin heidän valikoimiin kuuluu myös muita meikkejä.

Tämä kulmaväri kestää treenin ja uimisen, sopien myös rasvoittuvalle iholle.

Mikäli tuote pääsee kuivumaan, korjaat helposti tilanteen lisäämällä tuotteeseen tipan öljyä. Onko eyeliner finito? Tätä tuotetta voit käyttää myös eyelinerina.


Skandinaavisen vaaleat kulmakarvat tarvitsisivat sen pari kertaa kuukaudessa värjäystä ja kiireisenä ihmisenä siihen ei ole edes aina aikaa kotona. Tässä siis ratkaisu kulmien laittoon.

Tarkka ja siisti lopputulos. Kiireisen ihmisen pelastus aamuisin.
MITEN TUOTE TOIMII JA MISTÄ SITÄ SAA?


Tuote on todella riittoisa ja runsas pigmenttinen ja tämä on todella helppo levittää siveltimellä. Ensivetäisyllä huomaat jo tuotteen toimivuuden.

Voit vaihdella miten  paljon otat väriä siveltimelle, sen mukaan miten näyttävät kulmat haluat. Ihan pieni määrä riittää jo saamaan näyttävät kulmat. Pieni purkki, mutta tämähän kestää kahdenkin naisen käytössä varmasti kovemmalla käytöllä ainakin puoli vuotta.

Mistä tuotetta saa? Ainakin Kicks kosmetiikkaliikkeestä, josta tyttäreni tämä osti. Lisäksi nopean search toiminnon avulla Googlaamalla löytyi verkkokauppaliikkeitä, joista tuotetta saa ostettua myös. Paljonko tuote maksaa? Alle 30€ eli hinta noin 26 euroa. Ei siis suuri sijoitus, kun miettii, että tuote on erittäin laadukas ja kestää todella pitkän ajan. Vakiomeikkiarsenaaliin suosittelen siis ehdottomasti!


PS. Seuraathan meitä myös FB sivustolla https://www.facebook.com/unelmiesielama/Smoothie Mama  • Facebook - White Circle
  • Instagram - White Circle
UNELMIA TOTEUTAMASSA
11-4-19-1850.jpg
11-4-19-1850.jpg
IMG_3337.PNG

© 2018 Unelmiesi elämä - Hyvinvoinnin blogi