• Sininen Sulka

Onko sinun tarkoitus lukea tämä?Energiat ovat hyvin erikoiset ja erilaiset kuin koskaan aiemmin maaplaneetallamme. Energiat ovat muuttuneet eivätkä ne enää muutu aiemman kaltaiseksi normaaliksi enää koskaan. Sitä on turha toivoa ja odottaa. Sinä olet valmis muutokselle. Keskity rakkauteen juuri nyt. Älä odota sunnuntain meditointiin. Keskity juuri nyt. Se on tärkeintä mitä voit tehdä elämässäsi nyt ja tässä ajassa.

Muokkaamme oman todellisuutemme ajatustemme kautta. Koko maailman todellisuus muokkaantuu meidän yksittäisistä ajatuksista. Sinä olet valmis. Hyväksy kaikki tunteesi ja tule hengitykselläsi tähän hetkeen yhä uudestaan ja uudestaan. Tiedosta ja tunne mitä ulkopuolellasi tapahtuu ja näet. Valitse oppia ja pysyä rakkausenergiassa. Tee tietoinen päätös. Kerron tämän uudelleen sinulle: Energiat ovat hyvin erikoiset ja erilaiset kuin koskaan aiemmin. Energiat ovat muuttuneet eivätkä ne enää muutu aiemman kaltaiseksi normaaliksi.

On uuden aikakauden aika ja alku. Soturienkeleiden nousun aika. Rakkauden. Valinnan ja pehmeyden. Pehmeys ja rakkaus ovat äärimmäisen isoja taisteluvälineitä. Niitä ei voi kukaan sinulta viedä. Fyysisen aseen voi joku viedä, mutta sitä mitä kukaan ei voi toiselta viedä on sisäinen rauha. Pehmeys ja lempeys sisälläsi. Kukaan ei voi viedä sinun valintaa pysyä rakkaudessa. Ei ole tilannetta eikä paikkaa missä se voisi tapahtua. Sinä valitset kokoajan. Yhä uudestaan ja uudestaan.

Tämä ei tarkoita ettetkö tunne erilaisia tunteita vaan osaat hyväksyä ne ja sallia ne osana elämää. Olet opetellut ja opettelet kokoajan miten pääset takasin rakkaudelliseen energiaan. Ettet jää negatiivisten tunteiden kahleisiin loppuelämäksesi. Nämä asiat oppiaksemme meidän täytyy haluta muutosta, meidän täytyy tiedostaa, meidän täytyy olla valmiita ottaa vastuu omasta elämästämme.

Ei ole merkitystä miltä näytät tai onko kaikki raajasi tallella. Olet soturienkeli joka nousee nyt juuri tuhkastaan palavien siipien kanssa. Sinulla on panssari päälläsi, rakkauden panssari. Äärimmäisen pehmeät ja valkoiset siivet jotka levität suojellaksesi maaplaneetan energoita, itseäsi ja muita. Nostaaksesi omat ja kollektiiviset energiat rakkaudellisiksi. Sinulla on tehtävä ja vastuu. Kokemuksillasi on merkityksensä. Juuri tätä hetkeä varten olet ne kokenut. Olet soturienkeli jonka tehtävä on olla ihminen, nainen tässä hetkessä. Tämä kaikki on syvällisesti äärimmäisen tarkoitettua ja suunniteltua.

Kaikki on yhtä. Mutta tarvitsemme yksilön kokemuksen muuttaaksemme kollektiivista kokemustamme ja maaplaneetan tulevaisuutta. Omaa ja lapsiemme tulevaisuutta. Kaikki mahdollisuudet ovat avoinna. Oma mielemme määrää nyt mihin suuntaan viemme tietoisuuden tason. Nyt punnitaan luottamuksesi ja sinun oma tietoisuutesi taso. Henkisyytesi on herätetty eloon nyt tai aiemmin syystä. Autamme toinen toisiamme muistamaan oppimme, tarkoituksemme ja nousemaan tuhkasta.


Toiset meistä ovat siinä pisteessä tässä hetkessä, että pystymme ja olemme ohjattuja muistuttamaan muita ihmisiä elämän syvimmistä tarkoituksista valotyöntekijän olemuksen kautta. Olemme esillä ja jaamme tietoutta joka tukee sinua muistamaan ja löytämään omat keinosi nousta korkeammille värähtelytasoille. Rakkauden tasolle. Johdatus on tullut meennestä kokemuksesta ja vahvana. Kaikella on tarkoituksensa. 

Yhtään vähäpätöisempi ei ole se enkelisoturi joka ei ole esillä valotyöntekijänlailla tässä elämässä vaan on omassa totuudessaan juuri siinä missä hänen kuuluu olla. Se tärkeä osa verkkoa. Se osa joka tarvitaan jotta kokonaisuus on juuri tämä mikä se on. Tässä hetkessä ymmärrämme ja muistamme elämämme tarkoituksen. Vahvana ja tarkoitettuna. On ihan turha sitä yrittää juosta karkuun. Se on tässä ja nyt. Luet tätä tarkoituksella. Ymmärrät ne asiat jotka on tarkoitettuja sinun ymmärtää. Anna muiden asioiden olla. Ne tulevat ymmärrykseesi kun on sen aika.

Yhdessä keskitytään siihen mitä haluamme kokea. Ei ole tarkoitus poistaa tapahtuneita tai muuttaa tulevia vaan tietoisesti siirtyä sille tasolle joka on korkeavärähteinen. Rakkauden tasolle. Valon tasolle. Se ei tarkoita, että muutos korkeammille värähtelyidentasoille tapahtuisi ilman ahdistusta, pelkoa, epävarmuutta ja ikävää. Nämä asiat kuuluvat ihmisyyteen ja oppeihimme. Se tarkoittaa kaikkien tunteiden hyväksyntää ja tietoista siirtymistä joka hetki rakkaudelliseen energiaan yhä uudelleen.

Muutokset ovat tässä ja ne on tuotu tarkoituksella. Mikään ei ole sattumaa. Nyt on sinun aikasi tulla tietoisilla tunteillasi tähän hetkeen. Kokoonnutaan joka hetki yhteen henkisesti ja nostetaan energiat rakkauteen. Mitä vaan tapahtuu ulkopuolellasi anna sen tapahtua.

Hyväksy se, anna sille myötätuntoa ja siirry yhä uudelleen rakkauteen. Juuri tässä hetkessä. 

Onko vaikeaa? Hyvä ,niin elämän kuuluukin olla. Ainakin se on vaikeaa monille meistä emmekä pääse sen yli emmekä ympäri. Eli miksi et valitsisi tietoista hyväksymistä ja löydä muutos sitä kautta itsestäsi. Sitä kautta myös ulkomaailmasi muuttuu. Ei välttämättä muunlaiseksi, mutta sinä olet muuttunut sisältä päin joten silloin kaikki on muuttunut. Samat asiat jotka koit aiemmin ahdistavina näyttäytyvät aivan toisenlaisilta kun olet muuttunut sisältäpäin.


Monesti voidaan ajatella, että enhän minä ole muuttunut kun samoja ikäviä asioita tuodaan yhä uudelleen minulle, mutta universumi ei toimikkaan niin, että se poistaisi vaan se tuo ja sinä itse muutat kokemuksesi samankaltaisista asioista mielekkäämmiksi koska muutut sisältä päin. Kaikille meille tapahtuu elämässä ikäviä ja ahdistavia asioita, mutta kaikki riippuu meistä itsestämme miten koemme ne asiat kun olemme astuneet tietoisuuden maailmaan. Kun alat tiedostamaan valinnan vapautesi voit alkaa tutustumaan itseesi, tunteidesi toimivuuteen ja merkityksiin. Etsi niin löydät. Et ole sattumalta lukemassa tätä. Olet valmis koska luet tätä ja otat tietoa vastaan. Onneksi olkoon!


Luon henkisen hyvinvoinnin verkkokurssia jossa nimenomaan pääset näiden asioiden ytimeen. Autan sinua etsimään, löytämään ja oivaltaan mitkä asiat sopivat juuri sinulle. Verkkokurssi tulee myyntiin tämän vuoden aikana. Luon siitä erittäin korkeavärähteistä, kattavaa ja syvällistä sinua varten.

Hyväksy tunteesi joka hetki uudelleen ja uudelleen. Hyväksy elämänkokemuksesi. Hyväksy, että tiedostat elämän ja sen tarkoituksellisuuden. Hyväksy, että olet kirkas valo vaikka se ei siltä tunnukkaan aina tai et vielä sitä osaa hyväksyä ja tiedostaa. Hyväksy, että olet tärkeä osa kokonaisuutta ja tehtäväsi on tarkoin valittu. Tehtäväsi ei ole vähäpätöinen vaan sinun elämäntehtävää tarvitaan juuri tässä hetkessä. Aika on nyt. Juuri nyt. Asetu tähän aikaan rakkaudella. Salli tunteesi ja hengitä. Löydä keinot löytää sisäinen rauha. Autan sinua siinä kaiken oman elämänkokemukseni kautta.


Sielusi kiittää sinua, koska olet valinnut tämän polun. Tervetuloa tälle henkisyyden polulle. Tietoisen henkisyyden polulle.www.sininensulka.fi


ILMAINEN MEDITAATIO

Tilaa uutiskirje ja saat ilmaisen meditaation jolla pääset välittömästi

hoitamaan henkistä hyvinvointiasi.

-Tästä saat helposti tilattua uutiskirjeen-

SOMEKANAVAT

INSTAGRAM HENKINEN HYVINVOINTI

Henkisen hyvinvoinnin instagram sivuilla tehtäviä ja muistutuksia

joista löydät keinoja selviytyä henkisesti näissä erikoisissa ajoissa.

-Tästä pääset instagram sivuille-

INSTAGRAM TAIDE

Instagramin taidegalleriaan päivittelen uusia taiteita ja

sieltä löydät myös myynnissä olevia taiteitani.

-Tästä pääset taidegalleriaan-

FACEBOOK

Facebookista löydät kanavointeja universaalista rakkaudesta,

henkisen hyvinvoinnin vinkkejä ja

enkelikorttien kautta saat viestejä viikottain.

-Tästä facebookkiin-

  • Facebook - White Circle
  • Instagram - White Circle
UNELMIA TOTEUTAMASSA
11-4-19-1850.jpg
11-4-19-1850.jpg
IMG_3337.PNG

© 2018 Unelmiesi elämä - Hyvinvoinnin blogi