• Sininen Sulka

Mitä jos pelkosi muuttuu turvaksesi?

Ota kuppi teetä ja pelon tunteesi kainaloon halaa sitä ja kerro, että kohta silläkin on hyvä olla. Olet yksi tunteenosani et määritä minua ihmisenä.

Kun luet tätä blogia huomaa kivien monimuotoisuus. Huomaa kuinka kivi on oma itsensä alituisesti. Huomaa kuinka sen todellinen olemus on kokoaikaisesti läsnä. Kivi on paljon muuta kuin jähmettynyt materiaali ja senhän sinä jo tiesitkin.


Mutta tiesitkö, että sinä olet myös jotain ihan muuta kuin pelon tunne sisälläsi? Tiesitkö, että pelko on yksi ihmisyyden tunteista ja muuttuu sietämättömäksi jos et sitä huomioi ja salli sen olla osa sinua? Tiesitkö, että pystyt pelon hyväksymällä muuttaa sen turvan tunteeksi?

Turva on sun sisälläsi. Se on tunne, se on olemassa oleva todellinen energia. Se on satama mihin voit yhä uudelleen palata. Etsi oma turvan tunteesi. Ota aikaa sen löytämiseen ja keinoihin joilla sitä ylläpidät. Pidä huoli siitä ja hoida sitä päivittäin. Haluatko heti aloittaa omiin tunteisiisi syventyisen? Tilaa uutiskirje ja saat ilmaisen meditaation jolla löydät välittömäti sisäistä luottamuksen tunnettasi elämää kohtaan.

Turva on olemassa oleva asia vaikka et sitä tiedosta joka hetki on se kokoaikainen ja olemassa oleva. Se ei koskaan sinua hylkää. Olet vain aika-ajoin siinä pisteessä elämässäsi ettet koe tuntevasi turvan tunnetta. Mutta siinä se on. Vahvana aina vierelläsi. Aina joka hetki.

Kun koet turvattomuuden ja pelon tunnetta tiedosta, että ne ovat kolikon toisia puolia. Ei vastakohta. Kolikon toinen puoli vain. Sama asetelma kuin valossa ja varjossa. Ilossa ja surussa. Taivaassa ja maassa. Rakkaudessa ja vihassa. Vain kolikon toisia puolia. Ei olisi toista ilman toista. Kummatkin pitävät toisensa hengissä. Kummatkin ovat ystäviä. Tästä pääset syventymään palveluihini joilla löydät omaa sisäistä turvaa syvemmin ja yhteyden omiin tunteisii kun olet siihen valmis.

Tietoinen henkinen hyvinvointi on valintasi siinä hetkessä kun tiedostat, että sinulla on vapaa tahto. Sinä voit tietoisesti valita kumpi on hallitsevampi pelko vai turvantunne. Älä poista toista. Ei kannata edes yrittää poistaa toista se ei ole mahdollista. Vaan hyväksy kummatkin.

Ota se tunne syliisi. Hala sitä. Toivota tervetulleeksi. Rakasta sitä. Kysy siltä miten voin sua auttaa? Miten voin sut huomioida paremmin jotta voisit paremmin? Miten voin ottaa sinut osaksi elämän tasapainoa? 


Olen itse kohdannut elämäni aikana synkimpiä pelkojani ja löytänyt sieltä eheytymisen kautta itseni syvempänä olemuksena ihmisenä ja henkiolentona. Olen kiitollinen elämänkokemuksistani sillä ne ovat tuoneet minut juuri tähän pisteeseen elämäni polkua jossa saan kunnian kirjoitta sinulle tätä kirjoitustani. Tästä pääset lukemaan lisää minun polustani.

Anna sen olla. Tunnista se. Kerro sille, että näet ja kuulet sen. Kerro, että välität. Kerro, että annat sille aikaa ja huomiota, mutta et lähde sen matkaan enää mukaan vaan otat sen suuntaa antavaksi tienviitaksi elämääsi. Kiität sen tuomista opeista. Kiität sen olemassaolosta. Kiität elämän tasapainosta. Kiität kolikoiden kummastakin puolesta. Ei ole elämää ilman kuolemaa. Ei ole kuolemaa ilman elämää. Ei ole turvaa ilman pelkoa.

Me olemme johdatettuja siihen pisteeseen elämissämme, että viemme itseämme kauas pois elämän tarkoituksellisuudesta. Se on raastavaa koska meiltä ei kysytä. Elämä tapahtuu vain. Kaikkinensa. Kiitä siitä. Kiitä, että olet kokemassa tämän. Koska kun tiedostat kokemuksesi voit myös tietoisesti valita toisin.


Kiitä, että voit sanoa nyt juuri ääneen: Olen syntynyt ihmiseksi tänne suurella tarkoituksella. Olen ihme. Olen osa maailmankaikkeutta ja saan kokea tämän kauneuden, turvan ja pelon sekä kaiken siltä väliltä. Voit aloittaa omiin tunteisiin tutustumisen kaukoenergiahoidon kautta, Tästä pääset lukemaan lisää mistä kaukohoidossa on kyse ja tästä voit syventyä siihen miten kaukohoito toimii minun lähettämänä.

Valitse tasapaino. Valitse saada tuntea tunteesi. Sano itsellesi: Valitsen saada elää. Valitsen itseni ja tämän elämän. Valitsen luottaa silloinkin kun en luota. Valitsen turvan tunteen silloinkin kun olen turvaton.


Kiitos kun uskalsit avautua ja lukea tämän. Avauduit uusille energiatasoille. Sielusi kiittää ja minä myös. Veera


Tästä voit tutustua tulevaan verkkokurssiin jossa opetellaan hyväksymään tunteita osana ihmisyyttä ja opit valjastamaan ne käyttöösi sen sijaan, että tunteesi vievät sinua elämäsi läpi miten sattuu.

www.sininensulka.fi


ILMAINEN MEDITAATIO

Tilaa uutiskirje ja saat ilmaisen meditaation jolla pääset välittömästi

hoitamaan henkistä hyvinvointiasi.

-Tästä saat helposti tilattua uutiskirjeen-

SOMEKANAVAT

INSTAGRAM HENKINEN HYVINVOINTI

Henkisen hyvinvoinnin instagram sivuilla tehtäviä ja muistutuksia

joista löydät keinoja selviytyä henkisesti näissä erikoisissa ajoissa.

-Tästä pääset instagram sivuille-

INSTAGRAM TAIDE

Instagramin taidegalleriaan päivittelen uusia taiteita ja

sieltä löydät myös myynnissä olevia taiteitani.

-Tästä pääset taidegalleriaan-

FACEBOOK

Facebookista löydät kanavointeja universaalista rakkaudesta,

henkisen hyvinvoinnin vinkkejä ja

enkelikorttien kautta saat viestejä viikottain.

-Tästä facebookkiin-


  • Facebook - White Circle
  • Instagram - White Circle
UNELMIA TOTEUTAMASSA
11-4-19-1850.jpg
11-4-19-1850.jpg
IMG_3337.PNG

© 2018 Unelmiesi elämä - Hyvinvoinnin blogi