• Sininen Sulka

Mitä ihmettä kaukohoito on?

Updated: Jun 25

Tässä blogissa kerron Sinisen sulan kaukohoidosta ja omista sekä asiakkaideni kokemuksista. Ota kuppi teetä ja tule nauttimaan!Koetko tarvitsevasi henkistä johdatusta tähän hetkeen ja syvän rentoutumisen? Kaukohoito on todella hyvä ratkaisu tämän kaltaisissa tilanteissa. Valitset sopivan ajankohdan itsellesi ja vastaanotat hoidon vaikka omalla kotisohvalla.


Anna-Kaisan palaute kaukohoidosta:

"Koin energiahoidon kaukohoitona todella voimakkaana ja voimauttavana. Halusin hoidosta selkeyttä ja omaan ytimeen kytkeytymistä ja sen todella sain.

Hoito vaikutti vielä hyvin tuntuvasti seuraavana päivänä ja nosti tunteita pintaan käsiteltäväksi. Ihanaa oli myös enkelikorttien saaminen ja video, jonka Veera lähetti energioiden puhdistamisesta. Voin suositella todella lämmöllä!"


Facebook sivuiltani löydät lisää kokemuksia palveluistani.Hoidan INKA - enkelienergioiden ohjauksessa ja johdattamana. Rakastan enkeleiden pehmeyttä ja inka- energioiden alkuperäiskansojen fyysistä sekä henkistä viisautta. Maanpäällisten ja taivaallisten energioiden yhteistyöstä jotka kiteytyvät minulle nimenomaan näihin kahteen energiaan tällä hetkellä ja ovat vahvasti ohjattuina kauttani maanpäälliseen maailmaan.


Fyysisyys ja henkisyys tukevat toisiaan, eivät poissulje toisiaan. Käsi kädessä. Ei olisi ihmisyyttä ilman henkisyyttä. Ei olisi tietoista henkistä kokemusta ilman fyysistä elämää.

Sanna kuvassa


Sanna joka on käynyt energiahoidoissani on enkeli maanpäällä johon olen saanut tutustua. Sanna antoi minulle ensikosketuksen osteopaattiseen hoitoon joka oli minulle todella ihmeellinen kokemus niin henkisesti kuin fyysisestikkin. Sain avattua Sannan käsien kautta yhteyttäni fyysisyyteeni ja laskeuduin tukevammin ihmisyyteen. Kirjoitan tästä osteopaattisesta kokemuksestani toisessa blogissa tuonnempana. Sannalla on jooga studio ja hoitovastaanotto zen tila.

Sanna Höhnlen palaute lähienergia hoidosta: "Veeran voimauttava energiahoito avaa lukkoja ja vapauttaa omaa voimaa tietoisuuteen sekä käyttöön. Äärimmäisen rentouttava ja voimauttava kokemus- Lämmin suositus- Veera itse on upea, ihana, aistiva ja herkkä ihminen, jonka huomaan on helppo ja turvallista antautua.


Mun henkilökohtaisia ajatuksia ja kokemuksia energiahoidoista:

Ennen kuin itse sain johdatuksen mennä kokeilemaan ensimmäistä kertaa energiahoitoa olin ennakkoluuloinen. Puhumattakaan kaukohoidosta joka tuntui aivan tuulesta temmatulta ajatukselta vastaanottaa hoitoa millään tasolla. Tästä pääset tutustumaan minun tarinaani syvemmin.Ja ihminenhän on monesti uusia asioita kohtaan skeptinen ennen kuin kokee saavansa itselleen todellista arvoa uudesta kokemuksestaan. Ihminen jatkaa helposti skeptisyyttään uuden kokemuksen jälkeenkin jos ei koe sitä omakseen eikä saa ns. itselleen todistetta henkisellä ja fyysisella tasolla uuden kokemisen positiivisuudesta. Positiivinen kokemus ja kokemus ylipäätään henkiselle kokemukselle aukeaa sitä kautta, että yksilö on valmis kokeilemaan uutta asiaa ennekkoluulottomasti.Energiahoidoissa vaikuttaa syvästi myös se aspekti ,että olemmeko siihen astuessamme auki energeettisesti tälle kokemukselle vai olemmeko sulkeutuneet syvästi energeettisellä tasolla. Valotyöntekijänä voin sinua auttaa avautumaan negatiivisista energeettisistä sidoksista ja avautumaan valolle. Mutta se vaatii yleensä poikkeuksetta sinun oman halun avautua valolle.Kun sain mahdollisuuden kokeilla lähihoitoa oli se todella ihmeellinen kokemus. Erikoinen, koska oli omituista olla hoidossa jossa hoitaja on läsnä, mutta ei koskenut minuun niinkuin esim. kasvohoidossa. Tämä energiahoitaja ei koskenut fyysiseen kehooni vaan ainoastaan oli läsnä tilassa. Piti käsiään fyysisen kehoni eri kohdissa koskematta minuun.Me energiahoitajat eli valotyöntekijät hoidamme eri tavoilla. Ja sinä asiakkaanamme valitset itsellesi oikean hoitajan sitä kautta miten hoitotapamme vetää sinua puoleensa niin energeettisesti kuin fyysisestikkin.


Itse olen fyysisempien elementtien suosija energiahoidossa henkisyyden lisäksi ja käytän erilaisia hoitoa laajentavia elementtejä esim. eteerisiä öljyjä, palo santon pyhää savua ja kristalleja hoidon yhteydessä. Kosketan hoidettavaan kun asiasta on sovittu hoidettavan kanssa hoidon alussa ja voin tehdä myös esim. energiakanavia avaavaa hierontaa. Kirjoitan hoitoja laajentavista elementeistä tuonnempana omia blogi kirjoituksia.Kaukohoito kokemukseni oli kuin olisin astunut maailmaan joka on aina ollut, mutta en koskaan ollut sielä tietoisesti käynyt. Kaukohoito toiselta nimeltään etähoito oli yllättäen minulle syvempi ja voimallisempi kuin lähihoito.


Olen ymmärtänyt, että syy kaukohoidon voimallisuuteen löytyy itsestäni. Olen hyvin energiaherkkä ja aistin herkästi toisten ihmisten energiat kun olen samassa tilassa muiden kanssa. Joten kaukohoidossa saan olla helpommin omien energioideni ja hoidon kanssa enkä pohdi / tunne hoitajan läsnäoloa hoidon yhteydessä niin voimallisesti.

Energianhan on todettu olevan kaiken olemassa olevan ja näkymättömän esim. tunteiden perusta. Tästä syystä energiahoito voidaan toteuttaa kaukohoitona sillä energia kulkee maailman sekä universumin laajuisesti jokaisella eri tasolla meissä kaikissa ja kaikessa. Innostuitko syventymään lisää kaukohoitojen maailmaan? Tästä pääset lukemaan miten energiahoidot toimivat.


Osta tästä enkeleiden kaukohoito itsellesi tai ystävällesi. Tilaa tästä uutiskirje ja saat ilmaisen meditaation itsellesi!www.sininensulka.fi


ILMAINEN MEDITAATIO

Tilaa uutiskirje ja saat ilmaisen meditaation jolla pääset välittömästi

hoitamaan henkistä hyvinvointiasi.

-Tästä saat helposti tilattua uutiskirjeen-

SOMEKANAVAT

INSTAGRAM HENKINEN HYVINVOINTI

Henkisen hyvinvoinnin instagram sivuilla tehtäviä ja muistutuksia

joista löydät keinoja selviytyä henkisesti näissä erikoisissa ajoissa.

-Tästä pääset instagram sivuille-

INSTAGRAM TAIDE

Instagramin taidegalleriaan päivittelen uusia taiteita ja

sieltä löydät myös myynnissä olevia taiteitani.

-Tästä pääset taidegalleriaan-

FACEBOOK

Facebookista löydät kanavointeja universaalista rakkaudesta,

henkisen hyvinvoinnin vinkkejä ja

enkelikorttien kautta saat viestejä viikottain.

-Tästä facebookkiin-

  • Facebook - White Circle
  • Instagram - White Circle
UNELMIA TOTEUTAMASSA
11-4-19-1850.jpg
11-4-19-1850.jpg
IMG_3337.PNG

© 2018 Unelmiesi elämä - Hyvinvoinnin blogi