• Sininen Sulka

Missä se elämä on?

Updated: Jun 17Tuli tunne kirjoittaa elämästä ja henkisestä heräämisestä nyt kun suurin osa meistä on omalla tavallaan ahdistuneita, epävarmoja ja jossain määrin jopa peloissaan siitä mitä elämällä on meille suunnitteilla.


Toiset meistä kokevat ensimmäistä kertaa elämässään näitä tunteita vahvasti ja pidemmän ajanjakson ajan. Toisille ahdistus sekä pelko ovat tuttuja tunteita joka päiväisestä elämästään.


Ja joillekin nämä ovat tuttuja tunteita ja kokemuksia oppeina menneestä. Olemme käyneet hyvin syvissä vesissä tässä elämässämme. Olemme löytäneet keinomme miten eheytyä ja hoitaa henkistä hyvinvointiamme. Johdatuksen mukaisesti tässä hetkessä olemme valotyöntekijöinä tuomassa toivoa ja keinoja selviytyä niitä tarvitseville.Monesti henkinen herääminen vaatii rajumman fyysisen ja/ tai henkisen kokemuksen jotta alamme etsimään jotain syvempää. Tällä hetkellä maaplaneetan ihmisille annetaan mahdollisuus katsoa syvemmälle. Ihmisiä herätellään nyt massana.


Kysynkin sinulta, että missä ajattelet oman elämäsi olevan? Onko se siinä kun stressaat tulevaa ja murehdit mennyttä? Onko se siinä ettet ole tyytyväinen itseesi? Onko se siinä missä et tunne hyväksi itseäsi? 


Kyllä noissa asioissa on elämäsi ja myös kova maailma kun koemme pelkoa ja ahdistusta. Kovan maailman odotukset ja arvostelut. Pelko joka monesti kanavoituu meille ulkomaailmasta ja muista ihmisistä. Tunne joka nousee on peili meidän sisimmästämme. Lue näistä peili asioista lisää Diana Cooperin kirjasta -hieman henkisistä laeista-.Voimme alkaa kuuntelemaan tunteitamme. Valjastaa ne tienviitoiksi elämäämme. Ohjaamaan meitä. Hyväksymällä tunteemme vapaudumme kokemaan elämänvirran. Etsimällä keinot jotka toimivat itsellemme.


Esimerkiksi maadoitusten ja meditaatioiden avulla voimme alkaa tunnistamaan omat toiveemme elämänkokemustamme kohtaan. Tutustua syvemmin itseemme ja sitä kautta elämän tarkoitukseemme. Saat ilmaisen meditaation minulta kun tilaat henkisen hyvinvoinnin uutiskirjeen tästä.


Jossain vaiheessa elämää voi astua kuvioihin tarve tutustua omiin tunteisiin ja energioihin sekä oppia niiden kanssa elämään. Valjastaa ne positiivisiksi tienviitoiksi. Oppia syvemmin miten energiat ja tunteet toimivat. Miten opimme suojautumaan negatiivisilta energioilta ja löytämään tasapainon sisimpäämme yhä uudestaan. Energiahoidot ovat loistava keino aloittaa ja syventää tutustumistamme omiin tunteisiimme ja siihen miten energiat toimivat.Näihin tunne asioihin olen syventynyt oman elämänkokemukseni kautta. Olen oivaltanut keinoja joilla löydän yhä uudelleen sisäistä rauhaa. Opin toimimaan tunteideni kanssa ja elämänvirtani alkoi virtaamaan niin vahvasti uudelleen, että sisäinen valoni loistaa kirkkaana jälleen!


Valmistelen tällä hetkellä korkeavärähteistä verkkokurssia jossa pääset tutustumaan omiin tunteisiin syvemmin ja opit valjastamaan ne käyttöösi sen sijaan, että olet niiden vietävänä miten sattuu. Lue tästä lisää -Löydä sisäinen valosi- verkkokurssista.Monesta suunnasta tällä hetkellä tulee kollektiivista pelkoenergiaa, ahdistusta ja hämmennystä. Esimerkiksi mediasta, ihmisiltä joita kohtaamme ja koko maailman eli kollektiivisista energioista. Kaikki tuntemuksemme kuuluvat tarkoituksen mukaisesti elämäämme. Monet negatiivisista tunteista kumuloituu ihmisen luomasta kovasta maailmasta toisin sanoen pelosta. Näihin asioihin voimme itse vaikuttaa miten ne koemme.


Tämän asian kun käsitämme ja hyväksymme olemme askeleen lähempänä sisäistä rauhaa. Tällä tarkoitan sitä, että hyväksymme sen tiedon osaksi itseäsi, että pystymme itse muuttamaan omaa elämänkokemustamme. Pystyt siis ohjaamaan itse itseäsi sisäiseen rauhaan. Avain henkiseen hyvinvointiisi on aina ollut sinun kädessäsi. Olemme vain kovan maailman tiimellyksessä unohtaneet tämän asian.On asioita joihin emme voi aina vaikuttaa esimerkiksi ulkomaailma tai miten muut ihmiset toimivat. Se mihin voimme vaikuttaa on omat tunteemme ja sitä kautta sisäinen rauhamme. Henkinen hyvinvointi ei tarkoita kokaikaista ruusuilla tanssimista. Vaan tasapainon hakemista päivittäin, tietoista valitsemista miten reagoida tapahtumiin ja erilaisiin tunteisiin. Henkinen herääminen on monesti hyvin kivulias prosessi niin henkisesti kuin fyysisestikkin.


Tietoinen henkinen kehitys. Sisäistä rauhaasi ei kukaan voi viedä sinulta pois. Oikeastaan kaiken muunhan me loppuviimeksi menetämmekin kun kuolemme. Sisäinen rauhamme on se tunne jolla voimme lähteä. Sisäinen rauha ja henkinen hyvinvointi ei siltikään tarkoita, että me emme koe negatiivisia tunteita vaan kaikkien tunteiden hyväksyntää ja sitä kautta niistä vapautumista.


Mikään tässä maailmassa tai elämässämme ei ole niin mustavalkoista kuin joskus mielemme haluaa asiat käsittää. Mikään mitä kirjoitan ei ole ehdotonta totuutta. Ainoastaan minun käsitys ja kanavointi tästä hetkestä. Jokin mikä voi muuttua hetkenä minä hyvänsä. Jokin minkä voin muuttaa hetkenä minä hyvänsä.Itsensä, tunteiden ja ajatusten hyväksyntä. Siinä on yhdenlainen avain sisäiseen rauhaan. Sillä silloin olet armollinen itsellesi ja annat itsellesi mahdollisuuden muuttua hetkenä minä hyvänsä. Muuttaa omia ajatuksiasi hetkenä minä hyvänsä. Kun hyväksyt itsesi voit hyväksyä muutkin sellaisina kuin he ovat. Kaikki lähtee meistä itsestämme. Toisen arvostelu on itsemme arvostelua. Itsesi hyväksyntä on muiden hyväksyntää.


Voit olla tuuliviiri kun etsit itseäsi ja asioita joilla olisi sinulle syvempi merkitys. Siltä se voi joskus vaikuttaa itsellesi ja myös ulkomaailmalle. Ja sitä se yleensä onkin sanan syvimmässä merkityksessä. Uskalla kuitenkin tulla mukavuusalueeltasi pois ja nähdä asia henkisen kasvun kautta. Salliminen ja armo itseäsi kohtaan. Etsit ja tulet löytämään. Olet jo löytänyt koska luet tätä.


Onko sillä väliä jos olet tuuliviiri? Minusta sillä ei ole väliä sillä tuuliviirinä oleminen kuuluu mielestäni henkiseen kasvuun. Etsit, etsit, löydät välillä, hukkaat, löydät taas, etsit ja yhtäkkiä huomaatkin löytäväsi jälleen uuden asian jota etsiä ja löytää. Sitä se elämä on. Varsinkin henkisesti heränneillä.


He jotka odottavat sinulta täydellisyyttä odottavat sisimmässään itseltään täydellisyyttä. Et saisi muuttaa mieltäsi, et saa tuntea, et saa olla sitä tai tätä. He elävät erilaisessa energeettisessä kohdassa omassa elämässään. Heidän sanat ja ajatukset ovat peili heidän sisältään. Samoin kuin sinun ajatukset ja tunteet muista ja itsestäsi ovat peili sinun sisältäsi. Kaikki on tarkoitettua. Ei ole sattumaa. Kaikki on universumin tarkoin suunnittelemaa.Kovan maailman vaatimukset ettet saa tehdä virheitä elämässäsi. Kovan maailman odotukset, että valitset aina oikean polun. Se on mahdotonta. On mahdotonta osata valita aina oikein varsinkin kun ei ole oikeaa tietä olemassa. Se oikea tie on jokaisen oma määritelmä oikeasta ja väärästä.


Tarkoitan sitä, että onko oikein tai väärin valita esimerkiksi tiettyä ammattia. Onko oikein tai väärin uskoa energioihin. Onko oikein tai väärin valita asua metsässä erakkona, ylisuorittajana tai joogina kaupungissa. Sinä määrittelet mikä on oikein tai väärin elämässäsi. Opettele tutustumaan omiin tunteisiisi ja lähde sille polulle jossa löydät oman sisäisen äänesi ja valosi.


Elämäsi on siinä kun istut alas, pysähdyt ja hengität. Siinä on sun elämä. Anna itsellesi armoa. Anna aikaa hengittää. Opettele maadoittumaan ja tutustu syvemmin itseesi. Kiitos kun kuuntelit tunteitasi ja tulit lukemaan tätä kirjoitusta.


www.sininensulka.fi


ILMAINEN MEDITAATIO

Tilaa uutiskirje ja saat ilmaisen meditaation jolla pääset välittömästi

hoitamaan henkistä hyvinvointiasi.

-Tästä saat helposti tilattua uutiskirjeen-

SOMEKANAVAT

INSTAGRAM HENKINEN HYVINVOINTI

Henkisen hyvinvoinnin instagram sivuilla tehtäviä ja muistutuksia

joista löydät keinoja selviytyä henkisesti näissä erikoisissa ajoissa.

-Tästä pääset instagram sivuille-

INSTAGRAM TAIDE

Instagramin taidegalleriaan päivittelen uusia taiteita ja

sieltä löydät myös myynnissä olevia taiteitani.

-Tästä pääset taidegalleriaan-

FACEBOOK

Facebookista löydät kanavointeja universaalista rakkaudesta,

henkisen hyvinvoinnin vinkkejä ja

enkelikorttien kautta saat viestejä viikottain.

-Tästä facebookkiin-

  • Facebook - White Circle
  • Instagram - White Circle
UNELMIA TOTEUTAMASSA
11-4-19-1850.jpg
11-4-19-1850.jpg
IMG_3337.PNG

© 2018 Unelmiesi elämä - Hyvinvoinnin blogi