• Sininen Sulka

Maadoitus kultaisin juurin

Updated: May 19

Tässä blogissa saat tietoa miksi maadoitusta tehdään ja miten se toimii. Saat myös yhdenlaisen maadoitus esimerkin käyttöösi!Ennen kaukohoitoa ja aina kun koet olevasi irrallinen itsestäsi niin henkisesti kuin fyysisestikkin on maadoitus paikallaan.


Itse teen maadoitusta päivittäin. Saan itseni levolliseksi ja kaikkeen tulee jälleen syvempi merkitys. Asiat tuntuvat aina maadoituksen jälkeen tarkoituksellisemmilta. Tulen omaan voimaani ja näen asiat selkeämmin. Tästä instagram sivultani löydät erilaisia maadoitus vaihtoehtoja, pääset hoitamaan henkistä hyvinvointiasi pienten, mutta tärkeiden muistusten ja tehtävien kautta.Tässä yhdenlainen esimerkki maadoituksesta sinulle: Ennen kaikkea kuuntele aina omaa tunnettasi vaikka ohjeistukset ovat olemassa. Sinun tunne on se joka kertoo mikä on korkeimmaksi parhaaksi.-Hengitä syvään sisään kolme kertaa ja sulje silmäsi kun ja jos se tuntuu hyvältä. Kuvittele makuuasennossa kuinka selkärankasi nikamoista lähtee kauniit kultaiset ja timanttisen kimaltavaiset juuret kohti äitimaata. Jos istut näe kuinka juuret lähtevän jalkapohjistasi ja selkärankasi päästä äitimaahan. -Näe kuinka timanttisen hohtava valopilari avautuu päälaeltasi suoraan taivaaseen universumin korkeimpaan lähteeseen. Olet valmis vastaanottamaan hyvän elämääsi / hoidon ja sen hyödyt nyt. Luota kaikkeen kokemaasi ja tuntemaasi maadoituksen / hoidon aikana. Mikään ei ole sattumaan kaikki kuuluu asiaan.


Tietoa hoidon yhteydessä tehtävästä maadoituksesta:

-Hoito on valmis kun sinun tunne kertoo niin. Hoito jatkuu vielä senkin jälkeen kun lopetat fyysisesti hoidon tietoisen vastaanottamisen. Tulet saamaan sinulle tarkoitetun ajan vahvoja ajatuksia, ohjeistusta ja tunteita elämääsi ja uniisi mahdollisesti jopa useiden tuntien tai päivien ajan.-Hoito välittyy sinulle vaikka nukahtaisit, voit vastaanottaa hoidon kun menet nukkumaan. Hoito ei keskeydy vaikka kävisit vessassa tai jatkaisit toisena hetkenä hoidon loppuun. Kun hoito on ohi voit sanoa Kiitos, kiitos, kiitos itselleni kun otin aikaa hoitaa itseäni.


Tilaa kaukohoito itsellesi tästä: sininensulkataide@gmail.com

58€ uutiskirjetilajileeni 48€

Tilaa uutiskirje tästä!www.sininensulka.fi

ILMAINEN MEDITAATIO

Tilaa uutiskirje ja saat ilmaisen meditaation jolla pääset välittömästi

hoitamaan henkistä hyvinvointiasi.

-Tästä saat helposti tilattua uutiskirjeen-

SOMEKANAVAT

INSTAGRAM HENKINEN HYVINVOINTI

Henkisen hyvinvoinnin instagram sivuilla tehtäviä ja muistutuksia

joista löydät keinoja selviytyä henkisesti näissä erikoisissa ajoissa.

-Tästä pääset instagram sivuille-

INSTAGRAM TAIDE

Instagramin taidegalleriaan päivittelen uusia taiteita ja

sieltä löydät myös myynnissä olevia taiteitani.

-Tästä pääset taidegalleriaan-

FACEBOOK

Facebookista löydät kanavointeja universaalista rakkaudesta,

henkisen hyvinvoinnin vinkkejä ja

enkelikorttien kautta saat viestejä viikottain.

-Tästä facebookkiin-

  • Facebook - White Circle
  • Instagram - White Circle
UNELMIA TOTEUTAMASSA
11-4-19-1850.jpg
11-4-19-1850.jpg
IMG_3337.PNG

© 2018 Unelmiesi elämä - Hyvinvoinnin blogi