• Smoothiemam

Liikutaan koko perheen voimin!

Updated: May 14, 2019

Terveisiä vauvakuplasta jälleen. Kotva on vierähtänyt ja juuri tuli bebelleni 4 kk täyteen muutama päivä sitten.

Tämä super söpö pötkijä hyppäsi mukaani reilu kuukausi sitten kuntosalille ja haluaisinkin kertoa hieman lisää, mitä kaikkea lasten kanssa voi myös kuntosalilla tehdä.

Minulla on nyt mukanani kuntosalilla vauva sekä 12- vuotias tyttäreni.Monella lienee käsitys edelleen, että kyseessä on niin sanottu satujumppa, kun kuntosalin viikkokalenterissa viuhahtaa merkintä, että vauvan tai taaperon voi tunnille ottaa mukaan. Väärässä olet!

Toki on olemassa satujumppaa, mutta mitä kuntosalien tarjontaan tulee, niin tunnit ovat rakennettu, niin, että oikeasti aikuinen treenaa tuon tunnin ja lapsella on muita virikkeitä tunnilla tai tarvittaessa pikku beibi toimii ns. painona esimerkiksi kyykkyä tehdessä sylissä.

12- vuotiaan kanssa voit yhdessä osallistua jo Elixiassa ryhmäliikuntatunnille sekä tietysti cardiolaitteet ovat käytettävissä! Itse suhaan Elixiassa että Fressissä vähän siitä riippuen mitä tunteja on luvassa ja minne ehdin.

Ja mitä ryhmäliikuntatunnin sisältöön tulee joka on tarkoitettu aikuiselle sekä lapselle, niin tunti on esimerkiksi rakennettu seuraavanlaisesti: lämmittelyä, omalla keholla tehtäviä harjoitteita, steppilautaa hyödyntäen eri askelsarjoja, kahvakuulalla sekä käsipainoilla tehtäviä harjoitteita.


Pienempi treenikaveri voi olla joko kaukalossa istumassa tai jumppamatolla vieressä jumppailemassa.

Bonusta saa tietysti se, kun lapsella on muita virikkeitä katsottavaan, niin oikeasti tunnilla pystyy myös mamma treenaamaan. Eikä toki haitanne, jos nälkä yllättää kesken kaiken lapselle, tunnilla voi lapsukaisen tankata välillä tarvittaessa.


Itse yllätyin kuitenkin siihen miten tyttäreni viihtyi jo 3 kuukauden iästä lähtien jumppamatolla vierelläni 55 minuuttia putkeen! Suurimmaksi osaksi hän katsoi, kun muut lapset leikkivät lelujen kanssa salissa ja välillä katse taas kiinnittyi minuun. Kotona ei tosin tämä sama onnistuisi, koetettu on eli kaikki on 100%: sti ympäristöstä kiinni eli, kun haluat jumpata lapsesi kanssa yhdessä, ota hänet kuntosalille vain mukaan ryhmäliikuntatunnille, joka on juuri tehty tätä varten. Musiikki ja muut virikkeet pitävät aivan varmasti huolen, että kaikki viihtyvät!


Smoothiemamin iloiset hypyt!

Ja hei nykyisin kaikissa isoimmissa kuntosaleissa on niin sanottu lapsiparkki eli, kun menet normaaliin ryhmäliikuntatuntiin tai kuntosalin puolelle harjoittelemaan, niin saat tuoksi aikaa lapsesi hoitoon myös tarvittaessa.

Pari tuntia viikossa tekee muuten ihmeitä omaan olotilaan, kun pääsee yhdessä liikkumaan ja illalla nukuttaa myös mammaakin hyvin!

Useimmiten käyn itse nukkumaan samaan aikaan, kuin vauvani eli yhdeksän jälkeen jo illalla. Sinänsä hyvä, että myös aikuisella on samanlainen päivärytmi, kuin lapsella - tällöin virtaa riittää kaikilla tasapuolisesti!


PS. Ihania sekä laadukkaita treenivaatteita muuten löydät Biancaneveltä.

Biancaneven vaatteet valmistetaan Suomessa ja kankaat tulevat parhailta tehtailta Italiasta. Kimaltelevat Swarovski®-kristallit viimeistelevät kokonaisuuden ja lisäävät osaltaan glamouria elämääsi.

Vaihtuvia tarjouksia löytyy treenitrikoista muun muassa.

Pääset Biancaneven verkkokauppaan tästä.0 views
  • Facebook - White Circle
  • Instagram - White Circle
UNELMIA TOTEUTAMASSA
11-4-19-1850.jpg
11-4-19-1850.jpg
IMG_3337.PNG

© 2018 Unelmiesi elämä - Hyvinvoinnin blogi