• Sininen Sulka

-Löydä sisäinen valosi- Verkkokurssi

Updated: May 19

Kaada kuppi teetä ja ota oma-aika voimaantumisellesi!

Kerron tässä blogissa syvemmin tulevasta henkisen hyvinvoinnin verkkokurssista.Oletko valmis voimaan henkisesti paremmin?

Hyvinvointi alkaa siitä, että tunnet itsesi. Se alkaa tärkeimmän henkilökohtaisen asian tuntemisesta ja hallitsemisesta eli omien tunteidesi.


Tämä verkkokurssi tuo sinulle mahdollisuuden ottaa vastuun omasta elämästäsi. Se antaa sinulle tietoutta ja keinoja miten pystyt itse auttamaan itseäsi löytämään sisäistä rauhaa. Vastuu on sinulla. Ota se vastuu nyt vastaan ja muuta elämääsi positiivisempaan suuntaan!Haluatko ymmärtää itseäsi, tuntietasi ja pelkojasi syvemmin?

Tämän kurssin väri on keltainen, solarplexuksen väri. Vatsan alueen chakran väri. Tunteiden ja sitä myöden myös pelkojen hyväksyntä ja hoitaminen tulee syvällisesti luoksesi tällä kurssilla. Tulet löytämään keinoja joilla pystyt hyväksymään itsesi ihmisenä ja henkisenä olentona syvällisemmin. Etsitään sinun elämäntarkoitusta esiin yhdessä!Opit valjastamaan tunteitasi positiivisesti käyttöösi sen sijaan, että ne vievät sinua läpi elämäsi miten sattuu. Tämä verkkokurssi auttaa sinua löytämään keinoja joilla pystyt yhä uudelleen lukea ja hyödyntää muuttuvaa sisäistä ohjekirjaasi! Tämä sisäinen ohjekirja on tunteesi.


Mitä hyötyä tästä kurssista on juuri minulle?

Tässä kurssissa tutustut omiin tunteisiin. Opit miten pystyt kuuntelemaan tunteitasi syvemmin ja miten valjastat ne käyttöösi tienviitoiksi. Pääset syvemmin hyväksymään itsesi ja elämän sellaisena kuin ne ovat tarkoitettuja tähän hetkeen.Olemme itse hyvinvointimme yksi tuhoisimpia ja voimaannuttavimmista elementeistä. Itse itseämme kohtaan. Sen takia yksi tärkein elämämme tehtävä ja velvollisuus on tutustua itseemme. Tiedostaa mitä haluamme ja miten tunteemme toimivat. Tunteemme voivat olla meille joko hyödyksi tai ne voivat olla jopa pahin vihollisemme.Ketkä kohtaavat verkkokurssilla?

Sinä ja uusi minäsi kohtaatte! Sinulla on mahdollisuus verkkokurssin harjoitteiden, meditointien, maadoitusten ja kanavointien kautta löytää yhteys valoon joka loisti lapsuudessasi kirkkaana sisälläsi.


Tämä valo on sisälläsi ollut kokoajan. Etsitään se yhdessä takaisin elämääsi. Voit hengähtää vihdoin. Kaikella onkin tarkoitus. Myös sillä oli tarkoitus ettet osannut tulkita tunteitasi ja olit täysin niiden vietävänä. Sisäisen valosi himmentymisellä oli tarkoitus. Muutos on tässä. Olet valmis muutokseen koska luet tätä. Olet tarkoituksesta tässä.


Tällä maadoitus harjoitteella pääset nyt heti aloittamaan tutustumisen omiin tunteisiisi! Saat tietoa mikä maadoitus on ja miksi sitä kannattaa tehdä säännöllisesti.Kurssi antaa sinulle näitä asioita:

-Löydä sisäinen valosi- verkkokurssi on sinua varten joka haluat tietoisesti löytää rauhaa ja henkistä hyvinvointia itsellesi. Kun voit itse hyvin voit olla herkemmin läsnä itsellesi ja läheisillesi. Jätä kireys, itsesi tuomitseminen ja ainainen liiallisten odotusten luominen menneisyyteen. Ota vastaan rentous, itsesi hyväksyntä sekä tämä hetki tässä ja nyt.


Haluatko aloittaa tunteisiin tutustumisen heti? Tilaa tästä uutiskirje ja saat ilmaisen sisäistä valoasi kirkastavan meditaation sähköpostiisi. Lähetän sinulle hyödyllistä ja laadukasta henkistä hyvinvointiasi syventävää tietoutta, tehtäviä ja enkeli viestejä kerran tai kaksi kuukaudessa.On olemassa henkinen hyvinvointi jossa löydät rauhan sisällesi. Tunnistat omat tunteesi ja opit toimimaan niiden kanssa. Valjastetaan tunteesi käyttöösi positiivisella tavalla sen sijaan, että olet tunteidesi vietävänä. Pääset lähemmäs toivomaasi elämää, iloa ja sisäistä rauhaa.

Tämä verkkokurssi on helposti sinulle toteutettavissa sähköpostin kautta! Tarvitset vain sähköpostisi, itsesi ja vaikka kupin hyvää teetä! Olet sitten kesämökillä, kotonasi, kävelylenkillä tai vaikka uimarannalla voit ottaa tämän kurssin ystäväksesi, rinnallesi elämäsi poluille tien viitaksi. Kurssi auttaa sinua saavuttamaan oman päämääräsi tässä hetkessä elämässäsi.


Pienet henkisen hyvinvoinnin tehtävät ja muistutukset säännöllisesti auttavat sinua voimaan paremmin! Tule tekemään tehtäviä ja vastaanottamaan muistutuksia henkisen hyvinvoinnin instagram sivuilleni ja aloita elämäsi muutos nyt!Ensimmäinen verkkokurssi tulee early bird hinnalla myyntiin 2020 kevään/ kesän aikana.

Kiitos sinulle kunolet kiinnostunut hyvinvoinnistasi. Toivon, että saat mahdollisimman paljon

Tästä pääset tutustumaan syvemmin minuun ja miten ohjauduin valotyöntekijäksi.www.sininensulka.fi


ILMAINEN MEDITAATIO

Tilaa uutiskirje ja saat ilmaisen meditaation jolla pääset välittömästi

hoitamaan henkistä hyvinvointiasi.

-Tästä saat helposti tilattua uutiskirjeen-

SOMEKANAVAT

INSTAGRAM HENKINEN HYVINVOINTI

Henkisen hyvinvoinnin instagram sivuilla tehtäviä ja muistutuksia

joista löydät keinoja selviytyä henkisesti näissä erikoisissa ajoissa.

-Tästä pääset instagram sivuille-

INSTAGRAM TAIDE

Instagramin taidegalleriaan päivittelen uusia taiteita ja

sieltä löydät myös myynnissä olevia taiteitani.

-Tästä pääset taidegalleriaan-

FACEBOOK

Facebookista löydät kanavointeja universaalista rakkaudesta,

henkisen hyvinvoinnin vinkkejä ja

enkelikorttien kautta saat viestejä viikottain.

-Tästä facebookkiin-

  • Facebook - White Circle
  • Instagram - White Circle
UNELMIA TOTEUTAMASSA
11-4-19-1850.jpg
11-4-19-1850.jpg
IMG_3337.PNG

© 2018 Unelmiesi elämä - Hyvinvoinnin blogi