• Kalvokissa

Kokonaisvaltainen detox? + KILPAILU


Kun saat kuulla, että on erikseen olemassa kokonaisvaltainen detox niin varmasti heti ekana tulee mieleen, että ravinnostahan tässä kyse ja ehkä treeneistäkin.

Mutta ei! Kyse on tosiaan kokonaisvaltaisesta kuonan poistosta. Tässä vlogipostaukseni aiheesta ja niitä tulee lisää, kun valmennus alkaa. Tämä itselleniki ihan uusi juttu vaikkakin on ollut jo pitkään toivelistalla. Eikö ookkin jännää, että laitan asioita toivelistalle sen kummemmin tietämättä mihin olenkaan itseni laittamassa. Sellaista se on kun antaa aistien eli intuitio, sydämen viedä eteenpäin.

Jatkossakin tulen postailemaan vlogin puolelle joten laita peukkuu ja seurantaan niin, et jää paitsi löpinöistäni, etenkin jos videot ovat enemmän juttusi.


Kokonaisvaltaisen detoxin voit nyt myös voittaa meidän facebook sivuilta, koska ihana Unelma itsestä porukka antoi meille sellaisen arvottavaksi!

Kaiken lisäksi saat -10% valmennuksesta, kun syötät alekoodien kohdalle unelmakarina

https://www.unelmaitsesta.fi/tuote/kokonaisvaltainen-detox-8-viikkoa/


Näin voit aloittaa kanssani samaan aikaan valmennuksen eli 1.10 ja puhdistaa vanhat kuonat pois. Sen jälkeen voit lähteä tavoittelemaan unelmiesi elämää, kun kaikki turha poistettu tieltä!Yhteistyö Unelma itsestä kanssa.0 views
  • Facebook - White Circle
  • Instagram - White Circle
UNELMIA TOTEUTAMASSA
11-4-19-1850.jpg
11-4-19-1850.jpg
IMG_3337.PNG

© 2018 Unelmiesi elämä - Hyvinvoinnin blogi