• Smoothiemam

Kenellä on mahdollisuus onnellisuuteen?

Updated: Jul 9, 2018

Sarkastisen lyhyesti todettuna meillä kaikilla on mahdollisuus olla onnellinen.


Miksi sitä on vaikea tavoittaa? Ehkäpä juuri siksi, koska meillä on nykymaailmassa kaikki se mitä jo tarvitsemme ympärillä ja suurin osa vetää elämäänsä vuodesta toiseen lentotermein autopilotti päällä.

Helppoa se tietysti on! Elät elämää toisten toiveiden mukaan, mutta hukkaat itsesi kokonaan elämän oravanpyörään ja haaveilet sitä aikaa, kun olet eläkkeellä, niin sitten muuten tapahtuu hurjia juttuja!


Tapahtuuko oikeasti silloinkaan?


Hyppäätkö benjihypyn? Aloitatko kuntosalilla käynnin? Muutatko Thaimaahan? Otatko avioeron 20 vuoden jälkeen, kun parisuhde kuoli viiden vuoden yhdessäolon jälkeen?


Pahimmassa skenaariossa et ole enää edes elossa. Älä odota sitä ”parempaa” aikaa. Joten elä nyt.


Keskity siis itseesi älä muiden mielipiteisiin.


Onnellinen ja positiivinen ihminen imee magneettina tusinan samanlaisia ihmisiä ympärilleen.

Paras kaveri tai vaikkapa lähisukulaisesi saattaa antaa neuvoja vähän väliä siitä, mitä sinun pitäisi tehdä tai miten heidän mielestään olisit onnellinen. Muita on helppo huijata, mutta itseään ei. Se, että kuuntelet aina vakavasti muiden mielipiteitä tai ohjeita, kuinka sinun tulisi toimia vaikkapa työelämässä, parisuhteessa, harrastuksissa… jätä nämä omaan arvoonsa, sillä jos sydän sanoo toista, et elä elämääsi itseäsi varten vaan edelleen miten muut haluavat nähdä sinut!


Kun olet omien ajatuksiesi kanssa, kuuntelet omaa sydäntäsi mitä haluat elämältäsi, niin alat elämään oman näköistäsi elämää ja olet onnellinen. Onnellinen ja positiivinen ihminen lisäksi imee magneettina tusinan samanlaisia ihmisiä ympärille ja mieti minkä verran saat energiaa muista ihmisistä, jotka ovat sinut itsensä kanssa ja kaiken lisäksi onnellisia. Huippua!

Käytä rahaa kokemuksiin.

Seuraava askel on, että opit käyttämään myös rahaa kokemuksiin. Kokemuksista saat muistoja ja niiden merkitys tulevaisuudessa on monelle meistä suuri. Tokkopa meistä moni muistelee talvipakkasilla kotona viltin alla kallista kahden tuhannen euron lipaston ostoa? Veikkaanpa, että ajatukset kääntyvät helposti viimeiseen reissuun tai ystävyyssuhteisiin, mitä tuli koettua yhdessä. Oli se sitten kaverin kanssa yhteinen lounas pitkän kaavan mukaan tai viimeisin ulkomaanmatka.


Ota siis rohkeasti suunta omaan sydämeesi ja aloita pienin askelin toteuttamaan asioita, jotka tekevät sinut onnelliseksi. Jonkun ajan kuluttua huomaat, että alat oikeasti olemaan onnellisempi ja peilistä kurkistaa hymyilevä ONNELLINEN ”oikea minä”.


Kohti onnellisempaa elämää, Smoothie Mama


Älä katso taaksesi, sillä et ole  menossa siihen suuntaan.

  • Facebook - White Circle
  • Instagram - White Circle
UNELMIA TOTEUTAMASSA
11-4-19-1850.jpg
11-4-19-1850.jpg
IMG_3337.PNG

© 2018 Unelmiesi elämä - Hyvinvoinnin blogi