• Sininen Sulka

Juhannus kaukoenergiahoito

Updated: Jun 25


Juhannus kaukoenergiahoidossa kirkastamme sinun sisäistä valoa ja uskoasi elämäntarkoitukseesi. Valmistaudu erilaiseen juhannukseen ja hoida itseäsi sisältä ulospäin. Loin myyntiin myös kanavoinnin 30€ josta saat selkeyttä ja johdatusta tähän hetkeen. Osta kanavointi tästä. Tässä blogissa on ensin alustusteksti hoitoa varten ja itse hoito.

Muistatko sen kirkkaan valon joka loisti lapsuudessasi sisälläsi kirkkaana? Se tunne kun luotit elämään! Rakastit elämää ja tiesit sen tuovan vain hyvää sinulle. Mutta toisin kävi? Se valo alkoi himmentyä kun elämän kovuus tuli luoksesi. Luon sisäistä valoasi kirkastavan verkkokurssin kesän aikana ja pääset tästä tutustumaan sen sisältöön, kurssin tavoitteisiin ja aikomuksiin syvemmin.

Toisille jo ehkä syntymän yhteydessä valo alkoi himmentymään. Toisille taaperoiässä ja joillekin kouluiässä. Kuitenkin niin, että tunsit elämän ilon ja voiman hiipuvan ja tiedät syvällä sisälläsi, että on olemassa erilainenkin tapa elää ja kohdata sisäisiä ja ulkoisia tapahtumia sekä tunteita. Sen sisäisen valon ehkä koet jopa sammuneen.

Muistutan kuitenkin sinua, vaikka elämä näyttää kuinka kovuutensa niin olet turvassa. 

Vaikka et siihen enää usko olet rakastettu. Vaikka haluat pitää kiinni ajatuksesta ettei sinulla tule koskaan olemaan hyvä olla itsesi kanssa tässä elämässä on aina mahdollisuus muuttaa tämä tunne kohtaamalla omat tunteet ja hyväksymällä ne. Elämällä elämää sallien tunteet ja hyväksymällä elämä sellaisena kuin se on. Rajallisena. Omasta sisäisen valoni kadottamis ja löytymis kokemuksestani kirjoitin blogin ja pääset siihen syventymään tästä.


On mahdollisuus löytää sisäinen rauha ja sisäinen valo takaisin kirkkaana. Olen kanssasi. Olen tukenasi tätä polkua kulkemassa.

JUHANNUS KAUKOENERGIAHOITO:

Hengitä syvään sisään ja salli tulevan elämän tulla luoksesi. Huomaa kuinka olet elossa ja elät tätä elämää juuri tässä ja nyt. Lue tämä allaoleva teksti ennen hoidon vastaanottamista.


Hengitä kolme kertaa syvään sisään ja sano ääneen itsellesi: kaikki tunteeni ovat sallittuja. Sisälläni oleva valo eli elämänvirta saa alkaa jälleen loistamaan. Hyväksyn sen ja luovun elämän kontrolloimisesta. Tässä hoidossa vastaanotan Sinisen sulan lähettämän kaukoenergiahoidon. Kiitän siitä syvästi.


Hoito on lähetetty sinulle kirkkaan keltaisen timanttisen hohtavassa valopallossa joka tulee olemaan kanssasi jokaisena hetkenä elämässäsi luottamusta muistuttavana elementtinä. Katsot vain oikealle olkapäällesi ja tunnet tämän valopallon lähelläsi ja muistat kuinka merkityksellinen olet. Tä'm valopallo on sinun korkeinminäsi. Tunnet keltaisen hohtavan lämmön nousevan sydämesi kohdalle.


Tunnet ja näet kuinka pieni kirkas valo alkaa hohtamaan ylävatsasi kohdalla. Valo alkaa levittäytymään ylös- ja alaspäin kehoasi saavuttaen rintakehäsi ja reitesi. Valo levittäytyy hitaasti ja varmasti kohti päälakeasi ja jalkapohjiasi. Valo hohtaa kylkiluidesi yli. Huomaat kuinka olet tämän kirkkaan valopallon sisällä joka suojelee ja rohkaisee sinua elämään tätä elämää tässä ja nyt. Olet löytänyt sisäisen valosi joka ei ole ksokaan sinua jättänyt. Elämä toi sinut kokemaan toivottomuuden jotta voit tietää mitä toivo on.


Kiitos kun sallit itsellesi tämän hetken itsesi kanssa. Luota vain, se on sen arvoista. Niin minäkin teen. Olet rakas ja äärettömän tärkeä. Tunne kuinka uskon sinuun, tunne kuinka voit luottaa, tunne kuinka elämä kantaa. Olet olemassa, koska se on tarkoitettu niin.


Haluatko ilmaisen meditaation jolla saat syvennettyä sisäisen valosi kirkkautta? Tilaa uutiskirje tästä ja saat meditaation.www.sininensulka.fi


ILMAINEN MEDITAATIO

Tilaa uutiskirje ja saat ilmaisen meditaation jolla pääset välittömästi

hoitamaan henkistä hyvinvointiasi.

-Tästä saat helposti tilattua uutiskirjeen-

SOMEKANAVAT

INSTAGRAM HENKINEN HYVINVOINTI

Henkisen hyvinvoinnin instagram sivuilla tehtäviä ja muistutuksia

joista löydät keinoja selviytyä henkisesti näissä erikoisissa ajoissa.

-Tästä pääset instagram sivuille-

INSTAGRAM TAIDE

Instagramin taidegalleriaan päivittelen uusia taiteita ja

sieltä löydät myös myynnissä olevia taiteitani.

-Tästä pääset taidegalleriaan-

FACEBOOK

Facebookista löydät kanavointeja universaalista rakkaudesta,

henkisen hyvinvoinnin vinkkejä ja

enkelikorttien kautta saat viestejä viikottain.

-Tästä facebookkiin-  • Facebook - White Circle
  • Instagram - White Circle
UNELMIA TOTEUTAMASSA
11-4-19-1850.jpg
11-4-19-1850.jpg
IMG_3337.PNG

© 2018 Unelmiesi elämä - Hyvinvoinnin blogi