• Smoothiemam

Imetyskoru - tuo pienten käsien lempilelu!

Moni äiti on varmasti huomannut, että vauva jaksaa nipistellä ja venytellä äidin ihoa syödessään. Imetyskoru onkin hyvä viihdyke, sillä tämä helpottaa imetystä suuresti.


Nyt kesän korvilla moni äiti liikkuu myös paljon ulkona ja itse olen huomannut, että imetys varsinkin vieraissa paikoissa hämmentää pienokaista eikä syömisestä meinaa tulla mitään, jos katseltavaa on liikaa. - tässä vaiheessa tuttu ja turvallinen imetyskoru helpottaa, kun on jokin mihin keskittää katse ylimääräisistä ärsykkeistä.


Imetyskorua pidetään kaulassa, mutta tässä havainnollistan miten pienet kädet tarttuvat imetyskoruun heti sen nähdessään.

Imetyskoru on turvallinen lapselle ja vauva voi huoletta laittaa korun helmiä myös suuhun, sillä silikonihelmet on tehty kestävästä ja turvallisesta bpa-vapaasta, elintarvikekelpoisesta silikonista.


Smoothiemam imetyskorussa on turvallinen lukko ja se napsahtaa auki, jos vauva vetää liian lujaa korua kaulassa. Helmet roikkuvat ihanassa satiinisessa nyörissä ja satiininyöri on pituudeltaan 80cm eli koru roikkuu kaulassasi juuri sopivan korkuisena!Koru on helppo yhdistää eri asukokonaisuuksiin ja imetyskoru on helppo myöskin puhdistaa tarvittaessa vedellä.


Haluaisitko itsellesi tyylikkään imetyskorun by Smoothiemam, josta olisi myös vauvalle iloa?  Nyt voit ostaa ihania imetyskoruja by Smoothiemam

Unelmiesi Elämä verkkokaupasta. Takuuvarma hitti joka helpottaa imetystä.

Mikäli kaipaat customoitua korua tietyillä väreillä, niin sekin tottakai onnistuu, laita meille vain viestiä Unelmiesi Elämän sivujen kautta.


Ihanaa ja lämmintä kesäkuuta teille kaikille!


0 views
  • Facebook - White Circle
  • Instagram - White Circle
UNELMIA TOTEUTAMASSA
11-4-19-1850.jpg
11-4-19-1850.jpg
IMG_3337.PNG

© 2018 Unelmiesi elämä - Hyvinvoinnin blogi