• Smoothiemam

G Beauty lashes- magneettiripset by G Beauty Lab!

Updated: Apr 27, 2019


No nyt on saapunut aivan mahtava tuote myyntiin nimittäin G Beauty Labilta - G Beauty lashesin magneettiripset! Mikä näistä tekee upeat? Helppokäyttöisyys ja nämä kestävät reilun kuukauden jokapäiväistä käyttöä. Mikäli pidät hyvää huolta, magneetit kestävät jopa kauemmin ripsissä kiinni.


Unelmiesi Elämän blogaajat Smootmie Mama & Kalvokissa saivat nämä ripset testiin ja

tässä alla kummankin bloggaajan mietteitä käytön jälkeen tästä tuotteesta!

Ohessa on vielä kuvia sekä videohavainnollistamaan, miten helppoa magneettiripsien laitto on.

MITÄ MIELTÄ SMOOTHIE MAMA OLI MAGNEETTIRIPSISTÄ?


Ihastus heti ensinäkemältä. Voiko näinkin nopeasti saada näyttävän lookin?

G Beauty lashesin kaunis paketti auki ja magneettiripset testiin siis.

Meillä testissä olivat G Beauty lashes Iconic magnetic lashes with 2 magnets malli eli vaaleanpunainen boxi.


Paketin mukana tuli ohjeet myös eli ripsiä kannattaa hellävaroen hieman taivutella

tovi, jotta menevät luonnollisesti omien ripsien joukkoon. (ripisen alle ja päälle oikeaan

kaarevaan muotoon) Ripsipaketin pohjassa on myös ohjeet.

Ennen laittoa huomasin myös, että ripsiin kannattaa laittaa kehyesti ripsiväriä sekä hieman kajalia rajaksi. Ripisväriä kannattaa laittaa siksi, että magneettiripset jäävät paremmin paikoilleen sillä omat ripset ovat melko liukkaat.

Kajalia taasen siksi, että magneettiripsien yläraja mukautuu hyvin kajalviivan joukkoon.Ripsiväriä ja kajalia kevyesti siis ja sitten silmäys siis magneettiripsistä, että magneetit ovat oikeinpäin ennen laittoa. (koskettavat toisiinsa)

Laitoin ensin yläripsien päälle magneettiripsen ja sitten alas toisen, joka sujahti nopeasti magneettien ottaen heti yhteen. Ensimmäisellä kerralla meni hitusen vinoon, mutta toisella yrittämällä sain luonnollisesti paikoilleen. Tähän lienee myös auttoi, että olen tottunut piilolinssejä käyttäessä ronkkimaan silmää läheltä, joten vakaa ote oli jo olemassa.


Mikäli muutamalla ensimmäisellä kerralla et onnistu, niin löydät varmasti tekniikan

nopeasti kokeilemalla pari kertaa uudelleen.

Testasin myös tätä, että laitan ensin ripsen alle magneettiripsen ja toisen magneettiripsen ripsien päälle eli tämäkin tekniikka onnistuu!

You decide, laitatko ensin ripsen ylle vai alle magneettiripset. Menevät kummallakin tyylillä paikoilleen.

Kokeilin aiemmin vuosia sitten normaaleita ripisenpidennyksiä ja valitettavasti niiden huolto vei aikaa ja rahaa sekä liima jota ripisen pidennyksissä käytetään: ne pilasivat omien ripsieni kuntoa. (vaikka hoidin ohjeiden mukaisesti)

Bonuksena: magneettiripset ovat edullinen investointi ( 21,90€ Iconic malli ) sekä omat ripset eivät kulu näitä käyttäessä! Voit valita milloin haluat näitä käyttää: joka päivä tai silloin tällöin. Magneettiripiset ovat ns. vegaaniset ja käsintehdyt, joten plussaa myös Smoothie Mamalta tästä!


Tässä on vielä video, josta on varmasti apua yllä olevien valokuvien lisäksi, kuinka magneettiripset laitetaan.
MITÄ MIELTÄ KALVOKISSA OLI MAGNEETTIRIPSISTÄ?


Yleensä mulla on ripsienpidennykset juuri helppouden takia, joten kun sain kuulla, että pääsen kokeilemaan magneettiripsiä, niin ajattelin olisiko tässä toinen helppo vaihtoehto näyttäviin ripsiin. Etenkin, kun mun luottoripsitaikurit ovat Joensuussa, Vihdissä ja Porvoossa eli se vaati aina reissaamista pari tuntia ripsien takia 3 viikon välein.


Kun kokeilin ekaa kertaa ripsien laittoa, niin se oli todella helppoa! Magneetit kiinnittyvät toisiinsa heti ja pysyvät hyvin toisissaan kiinni. Se taas sai mut miettimään, että saankohan niitä pois. Yllättäen hieromalla magnetteeja, ne napsahti hetkessä irti toisistaan ja näin sain ne pois omilta ripsiltä ilman mitään vaikeuksia tai vahinkoa omille ripsille.


Magneettiripsien kokeilua vaikeutti se, että mulla on edelleen ripsienpidennykset joissakin kohtia. Näin magneettiripset eivät asettuneet toivotunlaisesti eli joudun odottamaan, kunnes saan täysin omat ripset takaisin ilman mitään ylimääräisiä tekokuituja. Sen takia teen myöhemmin ihan ikioman postauksen näistä ripsistä. Olin tosiaan yllättynyt helppoudesta sekä miten hyvin ne pysyivät kiinni. Pidän myös siitä, että ripsissä ei ole liimaa ja vielä ovat nikkelivapaat. Eli eivät allergisoi millään lailla! Liiman kanssa se on aina riski, kun ollaan niin lähellä silmää. Jo pelkästään liimahuurut tuskin tekevät hyvää silmille.


Säilytysrasia jossa ripsiä säilytetään on söpö ja siinä on magneettipohja. Näin ne pysyvät hyvin tallessa ja eivätkä pyöri laatikossa miten sattuu. Se helpottaa myös laittoa. Laitoin ripset yhtenä aamuna varhain väsyneenä niin hetkessä kuului naps ja ripset olivat paikallaan! Ja kun niitä laittoi väsyneenä niin se oli niin ihanaa etteivät ne pudonneet lattialle, vaikka rasia olisi miten kallellaan tai jopa väärinpäin. Ripsien laittoon menee pari minuuttia ja ei tule mitään punoitusta eikä tarvitse odottaa liiman kuivumista.


Näkyvät ripset mielestäni on upea tapa saada lumoavat säihkysilmät eikä mitään muuta meikkiä tarvitse niiden ansiosta. Itse en meikkaa muuta kuin huulia. Kulmakarvat on microbladetattu ja ripsissä pidennykset. Se riittää mulle hyvin. G Beauty Labin sivuilta voit valita myös itsellesi sopivan mallin. Iconic mallin lisäksi löydät valikoimista

Natural sekä Glamour mallin. Tilauksen yhteydessä saat myös pienen ohjeen mukaan ripsien laittoon. Suosittelen ehdottomasti kokeilemaan magneettiripsiä ennen ripsienpidennysten hankintaa ja etenkin, jos silmät ovat herkät, niin tämä on huikea valinta!


Ps. Jos ripset eivät asetu hyvin niin jumppaa ripsiä taivuttelemalla niitä vähäsen ekat pari kertaa, niin ne ovat joustavammat. Se helpottaa asettelua. Voi viedä myös hetken oppia asettelemaan niitä paikoilleen, mutta kun sen kerran opit ,niin se on todella helppoa. Mulla alussa sujui jo kohtuu hyvin, mutta pari ylimääräistä tekokuitua vaikeutti istuvuuden kanssa.Ja mistä näitä magneettiripsiä saa? Tästä linkistä sinäkin voit ostaa omasi: https://gbeautylab.fi/collections/lashes

Ei muuta kuin shoppailemaan. G Beaty labilla on myös nopea toimitus ja paketti tulee suoraan kirjepostina kotiin!
Ripsien säihkettä ja kaunista lokakuuta,

Smoothie Mama & Kalvokissa


  • Facebook - White Circle
  • Instagram - White Circle
UNELMIA TOTEUTAMASSA
11-4-19-1850.jpg
11-4-19-1850.jpg
IMG_3337.PNG

© 2018 Unelmiesi elämä - Hyvinvoinnin blogi