• Sininen Sulka

1. TÄHTIPORTTICHAKRA

Tässä kirjoituksessa syvennyn tähtiporttichakran perusasioihin. Lue tästä 12 ylösnousemus chakran perus jutuista.Ongelmat: olet kadottanut yhteyden omaan elämän tarkoitukseen, korkeaan tietoisuuteesi ja henkisiin voimiin. Et ehkä usko tietouteen joita sinulle on tuotu henkisyydestä.

Hoito: Tutustu henkisyyteen ja harjoittele egosta irti päästämistä. Hoida henkistä hyvintointiasi. Etsi itsellesi toimivat harjoitteet ja hoidot jotka auttavat sinua saavuttamaan syvempää yhteyttä henkisyytesi ja omien tunteidesi kanssa. Ala puhdistamaan energioitasi ja maadoittumaan tähän hetkeen. Hoida perusasiat kuntoon eli alemmat chakrat ja niiden toimivuus esimerkiksi kaukoenergiahoidoilla. Pystyt itsenäisesti auttamaan itseäsi hyvin paljon. Aloita nyt.

Väri: kulta

Numero: 1

Kivi: kulta ja kullan sävyiset

Sijainti: 30cm-1m pään yläpuolella

Arkkienkelit: Metatron ja Serafi Serafina

Tunteet: myötätunto ja anteekstianto. Tunne yhteydestä korkeimpaan.

Yhteys: alkulähteeseen, henkeen eli monadiin + ääretöntietoisuus, valaistuminen

Aktivoi: omalla valotyöskentelyllä ja sillä, että olet empaattinen omalle egollesi

Nostaa: syvimmän olemuksesi energiaa eli monadia ja kundaliinienergiaa

Sisältää: jumalallisen kipinän ja todellisen sisimpäsi eli monadinTähtiportin kautta olemme syvässä yhteydessä korkeimpaan eli alkulähteesen. Kun tämä chakra aukeaa sinulla tulet olemaan yhteydessä universaaliin valoon ja energiaan korkeimman armon kautta. Atlantis aikoina tämä chakra oli avoinna ja mahdollisti uskomattoman manifestointi kyvyn. Kirjoitan Atlantis ajoista tuonnempana oman kirjoituksen. Kirkkain valo sijaitsee tässä chakrassa joka on koko olemassa olomme ja henkisyytemme lähde. Kaiken perusta ja alku.


Monadi eli henki

Monadienergiasta löysin loistavan kirjoituksen ja suosittelenkin sinua käymään lukasemassa aiheesta sieltä lisää sillä kirjoitus on todella kattava ja selkeä.

Lause lainattu uusiaika sivuilta:"Monadi sana tarkoittaa etymologisesti yhtä ja yksikköä. Monadi ei kuitenkaan ole mikään yksi, jakamaton ja yksinkertainen asia, vaan päinvastoin. Hengen tarkka määritteleminen on mahdotonta." Lue lisää:www.uusiaika.com


Kivet ja kristallit

Tähtiporttichakran kivi on kulta ja kaikki kullan väriset elementit tukevat tämän chakran puhdistusta, tasapainoitusta ja aktivointia. Seuraa tunteitasi kun valitset chakrojen hoitoon erilaisia kiviä ja elementtejä käyttöösi sillä eri ihmisillä nämä värit ja elementit voivat vaihdella.


Minä esittelen yleismaalliset ja itsestäni kanavoidun tietouden tähän hetkeeen. Olen löytänyt ihania kivi- ja verkkokauppoja joista tilaan kivia ja kristalleja. Esimerkiksi soma&sis Helsingin keskustassa ja heidän verkkokauppansa on yksi suosikeistani ja Eranova on aivan mielettömän runsas henkisine tuotteineen. Näistä erikoiskaupoista saat myös erittäin syvällistä tietoutta kiviin ja kristalleihin liittyen.12 YLÖSNOUSEMUS CHAKRAA:

 1. TÄHTIPORTTI 30cm pään yläpuolella. Väri kulta.

 2. SIELUNTÄHTI 15-30cm päälaen yläpuolella. Väri purppura.

 3. KAUSAALICHAKRA 10cm takaraivosta taaksepäin. Väri valkoinen.

 4. KRUUNUCHAKRA Päälaki. Väri violetti.

 5. KOLMASSILMÄ Otsan keskiosa. Väri indigonsininen.

 6. KURKKUCHAKRA Kaulan alue. Väri turkoosi.

 7. SYDÄNCHAKRA Rintakehän laaja keskiosa. Väri vihreä.

 8. SOLAR PELXUS Kylkiluiden alapuolella pallean kohdalla. Väri keltainen.

 9. NAPACHAKRA 2,5cm navan alapuolella. Väri oranssi.

 10. SAKRAALICHAKRA 10cm navan alapuolella. Väri hempeä vaaleanpunainen.

 11. JUURICHAKRA Häntäluun juuressa sukupuolielinten kohdalla. Väri punainen. 

 12. MAATÄHTI 1m jalkapohjien alapuolella. Väri musta.


Chakra kaukoenergiahoidot tulossa myyntiin verkkokauppaan, vielä muutaman päivän myynnissä enkeleiden kaukohoito ja kanavointi tähän hetkeen. Osta nyt ja saat käyttää hoidot 2kk sisällä ostopäivästä.- OSTAN TÄSTÄ ITSELLENI HOIDON-


TULOSSA MYYNTIIN

12 ylösnousemus chakran kaukoenergiahoidot


Kaukoenergiahoito YMMÄRRYSTÄ HENKISYYTEEN, tähtiporttichakra 150€

Kanavoin hoidon Sinulle enkeli- ja INKAenergioiden avustamana. Hoito tuo mahdollisuuden avautua syvemmin henkisyydelle, korkeimpaan lähteeseen ja sinulle annetaan erilaisia keinoja avautua yhteyteen omien tunteidesi kanssa. Hoidossa puhdistetaan, tasapai

noitetaan ja aktivoidaan tähtiportti sekä kaikki muut chakrasi. Olen yhteydessä sähköpostitse sinuun ennen hoitoa ja lähetän ohjeistusta hoitoa ja hoidon vastaanottamista varten. Jos koet tarpeelliseksi voimme ottaa puhelun myös ennen ja jälkeen hoidon.


Otat hoidon vastaan sinulle sopivana aikana ja paikassa vaikka kotisohvaltasi. Lähetän hoidon ajastettuna sinulle jolloin et ole aikaan sidottuna hoidon vastaanottamisen aikana vaan valitset itsellesi sopivan ajan ja paikan. Kunhan pääset rauhoittumaan ja rentoutumaan muutamaksi tunniksi. Hoidosta saat itsellesi kirjallisena sähköpostitse kanavoinnin, hoidon koosteen, kuvia hoidossa käytetyistä kivistä ja kristalleista. energioiden puhdistuksen yhteydessä käytetyistä elementeistä esim. Palo santon pyhästä savusta. Lue tästä lisää miten Sinisen sulan kaukoenergiahoito toimii ja tästä mitä energiahoito on.

CHAKRA KAUKOENERGIAHOITO TULOSSA VERKKOKAUPAAN

Tässä oli tämän kertainen kirjoitukseni tähtiporttichakrasta. Paljon varmasti jäi kirjoittamatta, sillä uutta tietoa tulvii niin paljon nykyaikana näistä asioista. Halusin hieman yksinkertaistaa asiaa ja tehdä suppeamman kirjoituksen. Kerran kuussa otan yhden chakran käsittelyyn ja syvennyn siihen sitten enemmän. Ensi kuussa jatkan syventymistä sieluntähtichakraan.

Kiitos kun tulit laajentamaan ihmisyyttäsi sekä henkistä olemustasi energioiden kautta, nähdään somessa ja hoitojen merkeissä!www.sininensulka.fi

VERKKOKAUPPA


ILMAINEN MEDITAATIO

Tilaa uutiskirje ja saat ilmaisen meditaation

jolla pääset välittömästi hoitamaan henkistä hyvinvointiasi.

-Tästä saat helposti tilattua uutiskirjeen-


SOMEKANAVAT


INSTAGRAM HENKINEN HYVINVOINTI

Henkisen hyvinvoinnin instagram sivuilla tehtäviä ja muistutuksia

joista löydät keinoja selviytyä henkisesti näissä erikoisissa ajoissa.

-Tästä pääset instagram sivuille-

INSTAGRAM TAIDE

Instagramin taidegalleriaan päivittelen uusia taiteita ja

sieltä löydät myös myynnissä olevia taiteitani

-Tästä pääset taidegalleriaan-

FACEBOOK

Facebookista löydät kanavointeja universaalista rakkaudesta,

henkisen hyvinvoinnin vinkkejä ja enkelikorttien

kautta saat johdatuksia viikottain.

-Tästä facebookkiin-
 • Facebook - White Circle
 • Instagram - White Circle
UNELMIA TOTEUTAMASSA
11-4-19-1850.jpg
11-4-19-1850.jpg
IMG_3337.PNG

© 2018 Unelmiesi elämä - Hyvinvoinnin blogi