Meistä
Unelmiesi elämän - blogiyhteisö 

Unelmiesi elämä sai alkuunsa kahdesta hyvinvoinnin edistäjä - yrittäjistä eli Smoothiemam ja kalvokissa. Kalvokissa halusi perustaa yhteisön verkossa, jossa jaetaan kaikkea hyväksi koettua jotta voi elää omannäköistä elämää ja jopa saavuttaa unelmiaan. 

Molempien yritykset tuottavat asiakkaillemme jo keinoja voida paremmin. Joten halusimme tehdä sitä vielä enemmän ja laajemmin. Näin Unelmiesi elämä syntyi.

Meidän mielestä terveydestä huolehtimisesta on tehty turhan hankalaa ja haluamme tuoda juuri sinulle helpompia keinoja siihen, miten voit muuttaa elämäsi suuntaa parempaan. 

Haluamme jakaa monipuolisesti tietoa kaikkeen hyvinvointiisi liittyvää rennolla otteella oli kyse liikunnasta tai vaikkapa ravinnosta. Mutta koska urheilumaailmasta olimme oppineet myös mielen merkityksestä hyvinvointiin niin halusimme myös tuoda sitä tähän mukaan. 

Hyvinvointi käsitteenä sisältää laajan skaalan henkistä sekä fyysistä puolta, joten näin blogimme sisältö pysyy aina kiinnostavana ja laaja-alaisena. Paneudumme myös erilaisiin hoitomuotoihin sekä tuotteisiin, joista voimme ammentaa lisää energiaa päiväämme ja samalla tuoda myös sinulle erilaisia keinoja kehittää itseäsi parempaan suuntaan.

Nykyisin blogimme on jo kasvannut ja mukaan on tullut myös muita bloggaajia, jotka jakavat samaa missiota kanssamme. Samalla olemme avanneet verkkokaupan, josta voit ostaa itsellesi tuotteita tai palveluita auttamaan sinua matkallasi kohti unelmiasi <3 Kaupasta löydät mm. e-kirjoja, reseptikirjoja, voimaannuttavia tauluja, valmennuksia, unelmapiirin jäsenyyden ja koruja.

Joten tervetuloa seuraamaan meitä ja voimaantumaan <3

Voidaan yhdessä paremmin ja mennään kohti unelmiamme!

 

Unelmiesi elämä blogimme tekee myös yhteistyötä muiden hyvinvointialalla olevien ihmisten sekä yritysten parissa. Sekä olemme kiinnostuneita hyvinvointia edistävistä tuotteista, joita voimme myydä verkkokaupassamme. Joten ota yhteyttä allaolevan lomakkeen kautta.

Jos haluat tulla mukaan bloggaajaksi niin tutustu tähän bloggaajaksi sivuun. 

Ota yhteyttä!

1/1
  • Facebook - White Circle
  • Instagram - White Circle
UNELMIA TOTEUTAMASSA
11-4-19-1850.jpg
11-4-19-1850.jpg
IMG_3337.PNG

© 2018 Unelmiesi elämä - Hyvinvoinnin blogi