Bloggaajaksi Unelmiesi Elämään?
Haluatko edistää henkistä tai fyysistä hyvinvointia?
 
Onko sinulla selviytymistarina, jonka opit haluaisit jakaa muille?
Tule meille bloggaajaksi ja laita hyvää kiertoon! <3 

Meitä yhdistävä missio on tarjota postauksillaan eväitä parempaan elämään ja rohkeutta uskoa unelmiinsa. Koska me uskomme, että jokainen ihminen ansaitsee elää omannäköistä elämää ja onnensa. 

 

Suurin osa meistä on tällä hetkellä hyvinvoinnin alalla työskenteleviä yrittäjiä. Meitä yhdistää halu saada ihmiset voimaan paremmin vaikkakin jokainen meistä toteuttaa sen eri tavalla. Mutta sinun ei tarvitse olla yrittäjä tai tehdä töitä hyvinvoinnin alalla. Voit olla juuri sellainen kuin olet. 

Ihmiset voivat monilla eri tavoilla pahoin ja uskomme, että hyvien vinkkien ja kokemusten jako on arvokasta, jotta lukijat voivat poimia itselleen toimivia keinoja tai saada uusia näkökulmia ja täten jatkossa voida paremmin.

Jos koet, että jaat meidän missiota ja sinulla on jotain hyvää annettavaa jaettavaksi niin laita meille viestiä. Kerro viestissä tarkemmin itsestäsi ja aihe-alueesta, josta haluaisit kirjoittaa.

Hyvinvointi käsitteenä sisältää laajan skaalan henkistä sekä fyysistä puolta. Joten voit ihan hyvin kirjoittaa ihan mistä itsestäsi tuntuu luontevammalta. 

Voidaan yhdessä paremmin ja mennään kohti unelmiamme!

 

Unelmiesi elämä blogimme tekee myös yhteistyötä muiden hyvinvointialalla olevien ihmisten sekä yritysten parissa. Yhteistyö ehdotukset kannattaa laittaa allaolevan lomakkeen tai facebookissa sivumme Unelmiesi elämä kautta niin palaamme asiaan niin pian kuin pystymme. <3

Jos sinulla on myös jokin tuote, jonka haluaisit meidän verkkokauppaan myyntiin niin kerro siitä meille. Otamme mielellään myyntiin kaikkea, joka edistää hyvinvointia. 

Ota yhteyttä!
  • Facebook - White Circle
  • Instagram - White Circle
UNELMIA TOTEUTAMASSA
11-4-19-1850.jpg
11-4-19-1850.jpg
IMG_3337.PNG

© 2018 Unelmiesi elämä - Hyvinvoinnin blogi